Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlkokulu
TOPRAKKALE MAH. TOPRAKKALE KÜME EVLERİ ZIYAETTIN ÖZATALAY ILK ORTA OKULU BLOK NO 151 AZİZİYE / ERZURUM
0442 643 21 69//0541 852 51 49

VİZYON

ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI, ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAK.

MİSYON

Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

ilçemizde orta derecelerdedir. İmkanların kısıtlı olmasına karşın Ülke, İl ve İlçe çapında düzenlenen yarışmalara ve etkinliklere katılmaya çalışmaktadır.
Öğretim Şekli :ilkokul-ortaokul

ilkokul-ortaokul

09:00 --- 14:20

kalorifer

Erzurum Merkeze uzakligi 80 km, Aziziye ilçe merkezine uzakligi ise 64 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Cografi özellikleri bakimindan köyümüz kişlari çok soğuk ve çok fazla kar yagisi almakla beraber, yazlar sicak ve kurak geçer. Ögrenci ailelerinin geçim kaynagı hayvancilik ve çiftçiliktir. Kültür itibariyle yöre insani sicakkanli, misafirperver olmasiyla bilinir.